Kajabi Features - Nieuw: de mobiele telefoon App

Nov 11, 2019

Kajabi Features - Nieuw: de mobiele telefoon App


Hoe gaaf is deze nieuwe toevoeging van Kajabi....

Een app voor op je telefoon. Al jouw trainingen onder 1 knop op de telefoon van je klant. Op iedere plaats kunnen ze je trainingen bekijken, reageren, terugzien. Niet meer gebonden aan je computer.

Wil je meer weten over de app, lees de uitgebreide blog op Kajabi over de Mobile App.

Voors:

  • Al jouw trainingen zitten in de zak van je klant
  • Jij kan push berichten sturen naar je klant vanuit je trainingen
  • Je klant krijgt toegang tot alle trainingen die hij/zij ooit op het Kajabi platform heeft gekocht. Dat maakt het nog interessanter om deze app te installeren.
  • Iedere trainer met Kajabi promoot deze app. Dus grote kans dat je klant de app in de toekomst al heeft geïnstalleerd. Jouw trainingen komen dus direct ook bij hun binnen. Gaaf!
  • Je kan zelf vanuit je app antwoorden op vragen van je klanten in de community functie.
  • Je hoeft niet zelf duizenden euro's te investeren in een mobiele app. En deze app kost je niets extra's (onderdeel van standaard Kajabi pakket).

Tegens:

  • Het is een app van Kajabi en je klant moet deze app downloaden. Zij weten mogelijk niet dat jij je trainingen op Kajabi hebt staan. Dus dat moet je ze vertellen.
  • Je klant krijgt toegang tot alle trainingen die hij/zij ooit op het Kajabi platform heeft gekocht. Ohhhhhhhh dit was een voor..... Voor sommige ondernemers is dit een tegen, omdat ze naast de (gekochte) trainingen van hun concurrenten komen te staan. Maar ik denk dan... Zorg voor kwaliteit. Dan is dat helemaal geen probleem.

Ik denk dat dit een van de beste toevoegingen aan Kajabi is van de afgelopen tijd. Het laat zien hoe gedreven de makers zijn om van Kajabi het beste alles-in-1-leeromgeving-platform te maken.

Mocht je nog twijfelen of Kajabi het geschikte platform voor jou is? Neem even contact met ons op. We geven je graag advies. Want wij geloven dat je bewust voor dit platform kiest als het bij je bedrijf past.

Meer uitleg over de mobile app van Kajabi >>

Succes en groet,

Bastiaan de Koning
Kajabi Expert Nederland

 

Wil je weten hoe makkelijk Kajabi werkt?

Probeer het 28 dagen uit.

PROBEER KAJABI 28 DAGEN GRATIS UIT

Vragen en reacties

PROBEER KAJABI 28 DAGEN GRATIS

Kajabi Users Nederland

Word gratis lid van Kajabi Users Nederland. Je ontvangt veel tips en tricks over Kajabi in de Kajabi Users Community Nederland. Stel vragen en praat mee.

WORD GRATIS LID

Tags

}

© 2020 KlantGenerator.nl

Close

50% Voltooid

Laat even weten wie je bent en je krijgt direct toegang tot de Community van Kajabi Users Nederland.