Kajabi Preview - De nieuwe pagina editor Encore komt er aan!

Kajabi Preview - De nieuwe pagina editor Encore komt er aan!


Het was even wachten. Twee maanden geleden kreeg ik een preview van het nieuwe pagina template Encore voor Kajabi. Een hele grote verbetering... Maar ook met nog veel bugs.

Nu is het zover. Komende week wordt de nieuwe editor officieel gelanceerd. En met nieuwe kant-en-klaar thema's zodat je direct een goede opzet van je nieuwe landingspagina hebt.

Wil je de lancering van deze nieuwe features live bijwonen? Meld je aan op:

AANMELDEN LANCERING

 

Klik even door en kijk ook naar de bewegende teksten en de vaststaande achtergrond foto waar de tekst overheen gaat. Dit was nog niet mogelijk. Gaaf! Bovenaan de pagina staat dat deze pagina is gemaakt zonder extra codering. 

Ik kan niet wachten. Ik ben heel benieuwd hoe de bugs en de updates zijn verwerkt. En natuurlijk ook wat ze van de nieuwe kant-en-klaar templates hebben gemaakt.

De volgende stap is om LinktoPay direct om te zetten naar dit nieuwe template. Wij zijn er klaar voor. Maar geven deze niet vrij tot de nieuwe (definitieve) versie van Encore uit te gekomen.

Nog even geduld...

 

 
Bastiaan de Koning - Online Cursus Specialist

Hi, ik ben 7 online marketing ondernemer en gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. KlantGenerator is mijn bedrijf. Kajabi-Users.nl is mijn blog voor Kajabi gebruikers. Opgericht met akkoord van Kajabi zelf. Wil je ondersteuning bij Kajabi, Linktopay of je online cursus? Neem contact met me op voor vrijblijvend advies. 

Contact - JouwCursusOnline.nl - KlantGenerator.nl - Kajabi-Users.nl - Linktopay.nl 
Wil je weten hoe makkelijk Kajabi werkt?

Probeer het 28 dagen uit.

PROBEER KAJABI 28 DAGEN GRATIS UIT
Vragen en reacties

PROBEER KAJABI 28 DAGEN GRATIS

Kajabi - iDeal, Bancontact

De makkelijkste koppeling tussen Kajabi en iDeal, BanContact en Sofort. Verkoop je Kajabi producten vanuit je eigen Kajabi website. Vraag direct een proefaccount aan en ervaar hoe geweldig LinktoPay werkt.

NAAR LINKTOPAY

Kajabi Users Nederland

Word gratis lid van Kajabi Users Nederland. Je ontvangt veel tips en tricks over Kajabi in de Kajabi Users Community Nederland. Stel vragen en praat mee.

WORD GRATIS LID

© 2020 KlantGenerator.nl

Close

50% Voltooid

Laat even weten wie je bent en je krijgt direct toegang tot de Community van Kajabi Users Nederland.