START KAJABI MET BONUSSEN
kajabi tips kajabi updates linktopay

Kajabi Preview - De nieuwe pagina editor Encore komt er aan!

Het was even wachten. Twee maanden geleden kreeg ik een preview van het nieuwe pagina template Encore voor Kajabi. Een hele grote verbetering... Maar ook met nog veel bugs.

Nu is het zover. Komende week wordt de nieuwe editor officieel gelanceerd. En met nieuwe kant-en-klaar thema's zodat je direct een goede opzet van je nieuwe landingspagina hebt.

Wil je de lancering van deze nieuwe features live bijwonen? Meld je aan op:

AANMELDEN LANCERING

 

Klik even door en kijk ook naar de bewegende teksten en de vaststaande achtergrond foto waar de tekst overheen gaat. Dit was nog niet mogelijk. Gaaf! Bovenaan de pagina staat dat deze pagina is gemaakt zonder extra codering. 

Nog even wachten op Kajabi Encore

Ik kan niet wachten. Ik ben heel benieuwd hoe de bugs en de updates zijn verwerkt. En natuurlijk ook wat ze van de nieuwe kant-en-klaar templates hebben gemaakt.

De volgende stap is om Linktopay direct om te zetten naar dit nieuwe template. Wij zijn er klaar voor. Maar geven deze niet vrij tot de nieuwe (definitieve) versie van Encore uit te gekomen.

Nog even geduld...

 

 

Bastiaan de Koning - Officially Preferred Kajabi Expert

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. 100% gespecialiseerd in Kajabi en de enige Nederlandstalige Preferred Kajabi Expert. Sinds 2022 officieel template leverancier voor Kajabi en in mei 2024 uitgeroepen tot top partner van Kajabi in Austin Texas.

CONTACT