Kajabi Preview - Nieuwe pagina editor Encore, opvolger van Premier

Oct 24, 2019

 

Kajabi Preview - Nieuwe pagina editor Encore, opvolger van Premier


Ik heb het voorrecht om het nieuwe website template Encore van Kajabi te mogen testen. Het template Encore is de opvolging van het huidige Premier. En man (vrouw) wat is Encore een verbetering!

Op dit moment is het nog een eerste beta-versie. Veel belovend, maar er moeten ook nog wel een aantal zaken aangepast en verbeterd worden. Ik hoop dat de eerste echte versie eind 2019, of waarschijnlijker begin 2020 uitkomt.

Encore is veel flexibeler dan Premier. Je kan nu binnen de sections (regels) alles naar je eigen hand zetten. De inhoudsblokken in grootte aanpassen en plaatsen waar je ze wilt hebben.

In de video geef ik je een eerste preview. De video is te kort om alle nieuwe features te laten zien. Ik moest mij inhouden. Bij elkaar een aantal zeer belangrijke updates.

Wordt vervolgd!

groet, Bastiaan

PS. Het koste wat moeite om dit nieuwe template ook voor LinktoPay in te zetten. Een totaal nieuwe opzet en eerlijk gezegd, voor de gebruiker makkelijker, maar voor de programmeur niet. Gelukkig werkt ook Encore weer met LinktoPay. Op het moment dat de nieuwe versie uitkomt, zorg ik er voor dat je direct met LinktoPay over kan. 

Wil je weten hoe makkelijk Kajabi werkt?

Probeer het 28 dagen uit.

PROBEER KAJABI 28 DAGEN GRATIS UIT

Vragen en reacties

PROBEER KAJABI 28 DAGEN GRATIS

Kajabi - iDeal, Bancontact

De makkelijkste koppeling tussen Kajabi en iDeal, BanContact en Sofort. Verkoop je Kajabi producten vanuit je eigen Kajabi website. Vraag direct een proefaccount aan en ervaar hoe geweldig LinktoPay werkt.

NAAR LINKTOPAY

Kajabi Users Nederland

Word gratis lid van Kajabi Users Nederland. Je ontvangt veel tips en tricks over Kajabi in de Kajabi Users Community Nederland. Stel vragen en praat mee.

WORD GRATIS LID

Tags

}

© 2020 KlantGenerator.nl

Close

50% Voltooid

Laat even weten wie je bent en je krijgt direct toegang tot de Community van Kajabi Users Nederland.