Kajabi Tip - Animaties in Pages uitgelegd

 

Kajabi Tip - Animaties in Pages uitgelegd


Een van de nieuwste features in Kajabi zijn de animaties. Dit is een hele makkelijke manier om je website veel aantrekkelijker te maken. Met een paar klikken vliegen de foto's om je oren. Dus pas op, je wilt animaties niet te veel, en voor functioneel gebruiken in Kajabi.

Binnen Kajabi kan je razendsnel hele mooie moderne webpagina's maken. Sinds de update van Pages in december 2019 kan je nu ook met animaties werken zodat je website er nog flitsender uit komt te zien.

In deze video laat ik je realtime zien hoe je met animaties kan werken om een van de mooiere onderdelen te maken. Ik laat je alle stappen zien. Er zijn geen geheimen, dus je kan dit zo namaken en nog beter, naar je eigen hand zetten.

De animaties feature is regelmatig geupdate. Wanneer jouw webpagina al weer een paar maanden oud is, dan loont het de moeite om je pagina te updaten naar de laatste versie zodat je de animatie functie in Kajabi volop kan gebruiken.
Bastiaan de Koning - Online Cursus Specialist

Hi, ik ben 7 online marketing ondernemer en gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. KlantGenerator is mijn bedrijf. Kajabi-Users.nl is mijn blog voor Kajabi gebruikers. Opgericht met akkoord van Kajabi zelf. Wil je ondersteuning bij Kajabi, Linktopay of je online cursus? Neem contact met me op voor vrijblijvend advies. 

Contact - JouwCursusOnline.nl - KlantGenerator.nl - Kajabi-Users.nl - Linktopay.nl 
Wil je weten hoe makkelijk Kajabi werkt?

Probeer het 28 dagen uit.

PROBEER KAJABI 28 DAGEN GRATIS UIT
Vragen en reacties

Nieuw bij Kajabi?

Meld je aan via ons
Krijg deze extra bonussen ter waarde van ruim 1.500 euro!

- 28 dagen proef ipv 14 dagen
- Terugverdien Challenge
- NL templates emails
- Gratis installatie Linktopay
- 30/60/120 minuten Zoomcall

AANMELDEN KAJABI


Kajabi Users Nederland

Word gratis lid van Kajabi Users Nederland. Je ontvangt veel tips en tricks over Kajabi in de Kajabi Users Community Nederland. Stel vragen en praat mee.

WORD GRATIS LID

© 2020 KlantGenerator.nl

Close

50% Voltooid

Laat even weten wie je bent en je krijgt direct toegang tot de Community van Kajabi Users Nederland.