START KAJABI MET BONUSSEN
 
kajabi tips

Kajabi Tip - Maak een contactformulier met vraag

Binnen Kajabi kan je heel makkelijk een contactformulier aanmaken waarmee mensen een vraag kunnen stellen. Hiervoor gebruik je de 'Forms'.

In deze video zie je hoe je dit contactformulier aanmaakt in Kajabi en hoe je dit contactfomulier op een contactpagina zet.

Wanneer een bezoeker van je website het formulier binnen jouw Kajabi website invult, dan kan ie naam en emailadres achterlaten en een vraag stellen. Kajabi stuurt deze informatie automatisch door aan jou of jouw team.  Je kan in het formulier aangeven of jij of je assistent per email een bericht ontvangt wanneer eenvraag is gesteld. Je team kan die vraag dan beantwoorden.

Stuur de het contactformulier aan je team

Let op dat als je het formulier doorstuurt aan je team, dat je een mail van Kajabi krijgt. Je kan niet direct op reply drukken in je emailpakket, want dan wordt de reply gestuurd aan Kajabi in plaats van de contactpersoon in het formulier.

Een contactformulier in Kajabi met een extra vraag maak je in enkele minuten aan.

Succes.

Bastiaan de Koning - Officially Preferred Kajabi Expert

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. 100% gespecialiseerd in Kajabi en de enige Nederlandstalige Preferred Kajabi Expert. Sinds 2022 officieel template leverancier voor Kajabi en in mei 2024 uitgeroepen tot top partner van Kajabi in Austin Texas.

CONTACT