Kajabi Tip - Producten met verschillende niveau's verkopen - brons, zilver, goud

 

Kajabi Tip - Producten met verschillende niveau's verkopen - brons, zilver, goud


Wanneer jouw product meerdere niveau's heeft, bijvoorbeeld brons/zilver/goud, dan wil je dat je leden op een gegeven moment toegang krijgen tot het hogere niveau, waarbij het lagere niveau niet meer in beeld is.

Producten in Kajabi werken niet met verschillende niveau's. Alle producten hebben maar 1 niveau. Wel kan je lessen pas vrijgeven nadat ze een betaalde les hebben gezien of na een x aantal weken. Maar je kan niet onderscheiden in niveau.

Je kan dit oplossen door meerdere producten te maken. Voor iedere niveau een apart product. Met een paar automations zorg je er voor dat mensen toegang krijgen tot een hoger niveau en dat tevens de lagere niveau's worden verwijderd.

In deze video laat ik je zien hoe je dit via Offers kan doen indien je uitsluitend Stripe en Paypal gebruikt. In het tweede deel laat ik zien hoe je dit met het betaalsysteem LinktoPay kan doen.

Heb je vragen, laat het me weten.

Succes, Bastiaan
Bastiaan de Koning - Online Cursus Specialist

Hi, ik ben 7 online marketing ondernemer en gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. KlantGenerator is mijn bedrijf. Kajabi-Users.nl is mijn blog voor Kajabi gebruikers. Opgericht met akkoord van Kajabi zelf. Wil je ondersteuning bij Kajabi, Linktopay of je online cursus? Neem contact met me op voor vrijblijvend advies. 

Contact - JouwCursusOnline.nl - KlantGenerator.nl - Kajabi-Users.nl - Linktopay.nl 
Wil je weten hoe makkelijk Kajabi werkt?

Probeer het 28 dagen uit.

PROBEER KAJABI 28 DAGEN GRATIS UIT
Vragen en reacties

Nieuw bij Kajabi?

Meld je aan via ons
Krijg deze extra bonussen ter waarde van ruim 1.500 euro!

- 28 dagen proef ipv 14 dagen
- Terugverdien Challenge
- NL templates emails
- Gratis installatie Linktopay
- 30/60/120 minuten Zoomcall

AANMELDEN KAJABI

Kajabi - iDeal, Bancontact

De makkelijkste koppeling tussen Kajabi en iDeal, BanContact en Sofort. Verkoop je Kajabi producten vanuit je eigen Kajabi website. Vraag direct een proefaccount aan en ervaar hoe geweldig LinktoPay werkt.

NAAR LINKTOPAY

Kajabi Users Nederland

Word gratis lid van Kajabi Users Nederland. Je ontvangt veel tips en tricks over Kajabi in de Kajabi Users Community Nederland. Stel vragen en praat mee.

WORD GRATIS LID

© 2020 KlantGenerator.nl

Close

50% Voltooid

Laat even weten wie je bent en je krijgt direct toegang tot de Community van Kajabi Users Nederland.