START KAJABI MET BONUSSEN
 
kajabi tips linktopay

Kajabi Tip - Producten met verschillende niveau's verkopen

Wanneer jouw product meerdere niveau's heeft, bijvoorbeeld brons/zilver/goud, dan wil je dat je leden op een gegeven moment toegang krijgen tot het hogere niveau, waarbij het lagere niveau niet meer in beeld is.

Producten in Kajabi werken niet met verschillende niveau's. Alle producten hebben maar 1 niveau. Wel kan je lessen pas vrijgeven nadat ze een betaalde les hebben gezien of na een x aantal weken. Maar je kan niet onderscheiden in niveau.

Brons, zilver en goud in Kajabi

Je kan dit oplossen door meerdere producten te maken. Voor iedere niveau een apart product. Met een paar automations zorg je er voor dat mensen toegang krijgen tot een hoger niveau en dat tevens de lagere niveau's worden verwijderd.

In deze video laat ik je zien hoe je dit via Offers kan doen indien je uitsluitend Stripe en Paypal gebruikt. In het tweede deel laat ik zien hoe je dit met het betaalsysteem LinktoPay kan doen.

Heb je vragen, laat het me weten.

Succes, Bastiaan

Bastiaan de Koning - Officially Preferred Kajabi Expert

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. 100% gespecialiseerd in Kajabi en de enige Nederlandstalige Preferred Kajabi Expert. Sinds 2022 officieel template leverancier voor Kajabi en in mei 2024 uitgeroepen tot top partner van Kajabi in Austin Texas.

CONTACT