Kajabi Tips - Maak marketing funnels en pipelines

 

Kajabi Tips - Maak marketing funnels en pipelines


Kajabi is een platform om je website en je leeromgeving mee te bouwen. Daarnaast kan het jouw volledige marketingplatform zijn.

Hoe zet je Kajabi in om funnels te bouwen. Binnen Kajabi heten funnels Pipelines.

In deze video, waar vind je de verschillende onderdelen van een marketingfunnel, en hoe vallen al deze onderdelen samen binnen de pipelines.

Een pipeline in Kajabi is in andere woorden het overzicht van alle instellingen die met deze funnel te maken hebben. Kajabi geeft aan dat het verschil tussen een pipeline en een funnel is, dat bij een funnel er steeds meer mensen kwijtraken. Het werkt als een fuik. Je begint met veel mensen, en na iedere stap, heb je er minder.

Kajabi werkt met pipelines. Alle mensen die aan de ene kant deze funnel ingaan, die komen er ook weer aan de andere kant uit.

Bekijk de video en leer hoe je met Kajabi pipelines of funnels kan maken.
Bastiaan de Koning - Online Cursus Specialist

Hi, ik ben 7 online marketing ondernemer en gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. KlantGenerator is mijn bedrijf. Kajabi-Users.nl is mijn blog voor Kajabi gebruikers. Opgericht met akkoord van Kajabi zelf. Wil je ondersteuning bij Kajabi, Linktopay of je online cursus? Neem contact met me op voor vrijblijvend advies. 

Contact - JouwCursusOnline.nl - KlantGenerator.nl - Kajabi-Users.nl - Linktopay.nl 
Wil je weten hoe makkelijk Kajabi werkt?

Probeer het 28 dagen uit.

PROBEER KAJABI 28 DAGEN GRATIS UIT
Vragen en reacties

PROBEER KAJABI 28 DAGEN GRATIS

Kajabi Users Nederland

Word gratis lid van Kajabi Users Nederland. Je ontvangt veel tips en tricks over Kajabi in de Kajabi Users Community Nederland. Stel vragen en praat mee.

WORD GRATIS LID

© 2020 KlantGenerator.nl

Close

50% Voltooid

Laat even weten wie je bent en je krijgt direct toegang tot de Community van Kajabi Users Nederland.