START KAJABI MET BONUSSEN
 
kajabi tips

Geef in Kajabi vertraagd toegang in een cursus om Kajabi [4 methodes]

Een van de slimste manieren om een online cursus te maken, is pas te beginnen nadat je de cursus hebt verkocht.

Dus eerst zorg je er voor dat een goede beschrijving van je toekomstige training hebt. Daarna verkoop je hem met de boodschap dat de cursus pas na datum X beschikbaar komt.

Het voordeel is dat je zeker weet dat er vraag is naar je cursus. Dat je hem ook al hebt verkocht, en dat je hem nu op korte termijn ook daadwerkelijk moet maken. Daar komt nog bij dat je cursus niet in 1x af hoeft te zijn. Je kan iedere week een nieuwe les afleveren, zolang je maar net voor blijft lopen op je cursisten. De feedback die je van je cursisten krijgt, kan je verwerken in de volgende lessen.

Maar hoe regel je die vertraagde toegang nu in Kajabi?

Er zijn vele methodes mogelijk. En met een beetje creativiteit en handigheid kun je er ongetwijfeld nog meer verzinnen.

Maar laten we beginnen met de 4 meest gangbare methodes.

In de video behandel ik alle 4 de verschillende opties. De meesten vragen een korte makkelijke actie wanneer je les beschikbaar moet komen. In de video laat ik zien hoe je dat kan doen.

Veel succes,

Vergeet niet, geef even een like hier onder de video.

Groet, Bastiaan

Bastiaan de Koning - Officially Preferred Kajabi Expert

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. 100% gespecialiseerd in Kajabi en de enige Nederlandstalige Preferred Kajabi Expert. Sinds 2022 officieel template leverancier voor Kajabi en in mei 2024 uitgeroepen tot top partner van Kajabi in Austin Texas.

CONTACT