START KAJABI MET BONUSSEN
 
kajabi tips kajabi updates

Kajabi neemt onze websites als voorbeeld site

Met toch wel enige trots zag ik gisteren hoe Jeremy Saenz, hoofd product ontwikkeling bij Kajabi, tijdens de product presentatie van Kajabi, onze websites naar voren haalde als voorbeeld websites. Volledig gebouwd op de nieuwe Kajabi templates.

Kajabi rolt iedere 8 weken een nieuwe product update uit. Deze keer was dat Newport en met de grote update het nieuwe website template. 

We hebben direct onze websites aangepast omdat we graag willen laten zien wat er mogelijk is met dit pakket.

Jeremy liet zien;

https://www.jouwcursusonline.nl
https://www.jiffycoursesonline.com

Jouw Cursus Online is ons platform over leeromgevingen, niet specifiek Kajabi. Jiffy Courses Online is het Engelstalige zusje dat we afgelopen maand hebben gelanceerd.

Met veel dank aan mijn nieuwe assistent en website bouwer Noa de Koning, die verantwoordelijk is voor de grafische uitvoering van deze sites.

Een portfolio van de sites die we het afgelopen jaar op de nieuwe templates hebben gebouwd, vind je hier: https://www.kajabi-users.nl/portfolio

 

Bastiaan de Koning - Officially Preferred Kajabi Expert

Sinds 2014 gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van online cursussen en leeromgevingen. 100% gespecialiseerd in Kajabi en de enige Nederlandstalige Preferred Kajabi Expert. Sinds 2022 officieel template leverancier voor Kajabi en in mei 2024 uitgeroepen tot top partner van Kajabi in Austin Texas.

CONTACT