Ruim 5 Jaar Expert in Kajabi

Sinds 2014 actief Kajabi gebruiker en bouwer. Vijf intensieve jaren ervaring in het bouwen van website, funnels, cursussen, marketing binnen Kajabi voor mijzelf en voor mijn klanten.

Deze kennis deel ik graag met jou. ~ Bastiaan de Koning

NOG GEEN KAJABI GEBRUIKER? VOLG DEZE LINK

Als ervaren Kajabi Experts kan ik je helpen:

Kajabi Expert in Websites

Websites, landingspagina's, leeromgeving, events, pipelines, contacten, betaalsystemen. Met mijn team kunnen we je helpen om de technische kant van Kajabi snel neer te zetten.

Kajabi Expert in Marketing

Als online marketeer, trainer en coach ben ik met mijn team gespecialiseerd in marketingfunnels binnen Kajabi. Wat in America werkt, kan je niet een op een in Nederland toepassen. Wij vertellen je hoe wel.

Kajabi Expert in iDEAL

Als dé specialist in het koppelen van Kajabi met externe betaalsystemen zoals iDEAL, BanContact of Sofort, kan ik je altijd helpen met een passende oplossing. Wij zijn de enige met een echte iDeal koppeling: Linktopay.nl. 

Expert in Online Cursussen

Een online cursus maak je niet 123. Wij kunnen je helpen met snel te maken, en goed te verkopen online cursussen. Voorkom dat je maanden aan een training werkt die je niet kan verkopen. (Je zal de eerste niet zijn)

Expert in Kajabi Coding

Heb je een specifieke tool nodig binnen Kajabi, wil je aanpassingen die niet mogelijk zijn binnen de bestaande Kajabi omgeving? Alles kan, mits je overweg kan met Kajabi Code Editing. En anders, kunnen wij je vast helpen.

Expert in Expertstatus

Ik laat je graag zien dat we weten waar we het over hebben. Deze website is volledig gebouwd binnen Kajabi met custom coding. In onze blog vind je veel tips. En binnen de community krijg je toegang tot de Live Q&A's. 

Met het Business Boost Event ondersteunen we ondernemers ondersteunen in hun groei. Nadat we hadden besloten om naast de events ook online trainingen te maken, zijn we op zoek gegaan naar kwalitatief hoogwaardig platform (Kajabi) en een partner die de online betalingen kan coördineren.

We hebben het genoegen om met de Bastiaan de Koning van Linktopay.nl te werken. Echt een genoegen, wat de klantgerichtheid is fantastisch. Alles verloopt vlot. De betalingen lopen veilig. En heb je een vraag, dan zijn ze steeds bereid je te woord te staan. Aanrader.

 

Greet Bunnens

Business Booster

Greet Bunnens

Business Booster

Vragen?

STUUR EEN MAIL NAAR BASTIAAN
Close
Word gratis lid van Kajabi Users Nederland.
Krijg direct toegang tot de basistraining 'Start met Kajabi'.