✉️ [email protected]  ☏ +31 6 4287 4222      

KAJABI SUPPORT

Placeholder Image

Kajabi 1 op 1 Support

Jouw buddy om Kajabi te fine tunen. Bij Kajabi 1 op 1 kijken we over je schouder mee. Voor technische ondersteuning, marketing, verbeteringen, advies of we-doen-het-voor-je.

Lees meer
Placeholder Image

Kajabi Spreekuur

Wekelijkse spreekuren, maandelijkse live training en 3x per jaar live workshops. Met de laatste tips & tricks en veel mogelijkheid om vragen te stellen tijdens deze live Zoom calls.

Lees meer
Placeholder Image

Kajabi DIFY Services

Hulp nodig bij het opzetten van Kajabi? Wij kunnen je helpen met onze Do-It-For-You Services. Van het bouwen van je website tot het doorlopen van je funnel, en meer.

Lees meer

Kajabi 1 op 1 Support

Eén op één ondersteuning. Als de Kajabi specialist in Nederland helpen we je met jouw Kajabi website. Via screenshares op Zoom laten we je zien hoe je alles uit Kajabi kunt halen, beantwoorden we al je vragen, helpen we je om jouw producten, pipelines en pagina's te optimaliseren.

  • Eenmalige 1 op 1 Support sessie € 225 (ongeveer 1,5 uur)
  • Strippenkaart Kajabi 1 op 1 Support € 600 (5 uur binnen 1 jaar op te nemen)
Placeholder Image
Boek een losse sessie
Bestel een strippenkaart
Placeholder Image

Kajabi Spreekuur (abonnement)

De ideale ondersteuning voor iedereen die af en toe wat vragen heeft en het optimale uit de Kajabi website wilt halen. Wekelijkse spreekuren, maandelijkse live training en 3x per jaar live workshops. Maak van jouw Kajabi website ook een Money Machine.
Abonnement: € 50,- per maand of € 500,- per jaar

  • Wekelijks: Inbel-Zoom spreekuur
  • Maandelijks: Kajabi Live Training, Support & Motivatie (9x per jaar)
  • 3x per jaar: Kajabi Workshop – Middagtraining, samen aan de slag
Kies maand- of jaarabonnement

Kajabi DIFY Services

Do-It-For-You Services. Wij kunnen alles voor je website regelen, afhankelijk van jouw behoefte. Van kleine aanpassingen tot maatwerk websites.

  • Bouwen of overzetten nieuwe website, funnels
  • Overzetten Domeinnaam / URL naar Kajabi
  • Linktopay Snelstart Service
  • Advanced Code Editing, fine tuning van de Kajabi bron code
Placeholder Image

Websites / Funnels / Marketing

Wil je niet zelf aan de slag met Kajabi, of wil je razendsnel een professionele website neerzetten, inclusief leeromgeving en marketing funnel? Wij bouwen snel jouw website die zich onderscheidt in snelheid en functionaliteit. Neem contact op voor een offerte.

Neem contact op

Domeinnaam URL Support

Het overzetten van je domeinnaam kan soms erg lastig zijn. Wij kunnen het voor je oplossen voor een vast bedrag. Soms duurt het 30 minuten soms 4 uur. Om jou zekerheid van de kosten te geven, bieden we deze ondersteuning aan voor een vast bedrag van € 125 ex btw

Bestel direct

Linktopay Snelstart Service

Linktopay onze tool om iDEAL, BanContact en andere Europese betaalsystemen te koppelen met Kajabi. Wil je hulp met het opzetten van Linktopay en het doorlopen van je betaalfunnel, dan nemen we je helemaal mee door het proces voor € 200 ex btw

Bestel Direct

KlantGenerator / Kajabi Users NL

       Ir. Driessenstraat 94b, 2312KZ, Leiden

       [email protected]

      +31 6 42874222

KVK     27318509


 

  Bastiaan de Koning
  

 

Vragen & Contact

Heb je een vraag of wil je meer weten over maatwerk ondersteuning? Neem gerust contact met ons op, door ons een mailtje te sturen.

 

Powered by Kajabi